medlem-sci-90

Sist oppdatert
2/5 - 13

TROFÉMONTASJE
 Alt innen utstopping av fugl, dyr, dyrehoder og fisk

Ringen 1 – 2388 Brumunddal
Tlf / fax: + 47 62 34 25 28 - Mobil: + 47 906 64 441
E-post:
post@trofemontasje.no
measurer-bakg-91

ANDRE LAND

Såkalt troféjeger, eller ei. Noen minner er det allltid hyggelig å ta vare på for ettertiden. Ikke sikkert man for all framtid greier å gå i skog og mark. I slike dager kan det være avslappende å ha et jaktminne å hvile øynene på.

 

 

Det kanskje mest ettertraktede byttet for norske jegere som drar utenlands, Bjørnen. Her i Russisk versjon fra Arkhangelsk.

 

 

Ulven, myteomspunnet og litt mystisk.

 

 

Villsvin, en spennende art å jakte på i Russland. De store hannene kan ha en levende vekt på 300 - 400 kg og kan ha over 30 cm sylskarpe tenner.

 

 

Mårhund, også kalt støvsugeren. Den tar alt av egg og fugleunger som rev, grevling og andre predatorer overser. Den finnes i store mengder i øst, her hos oss har den heldigvis ikke etablert seg enda. I Norge er det bare 3-4 dokumenterte observasjoner av arten, disse er gjort i Pasvikdalen i Finnmark.

 

 

Mufflon, stamfaren til den norske sauen. Den lever i vill tilstand på flere plasser i Europa. De er meget sky, vaktsomme og vanskelige å jakte på og med store horn, derved et meget ettertraktet trofé.

 

 

Jerv, en norsk art, men jakta er langt lettere tilgjengelig i andre land.
Det avbildede eksemplaret kommer fra Russland.

 

 

Fjellreven er ikke alltid hvit om vinteren som mange tror. Den finnes i to forskjellige fargevarianter, brun og hvit. Denne fjellreven som er i fra Grønland viser den fine vinterpelsen til den brune fargevarianten.

l-puma-argentina

 

 

En Puma fra den Argentinske Pampas.

l-american robin

 

 

American Robin, en trosteart som lever i nord Amerika, dette eksemplaret er i fra New Foundland.

100-daahjort

 

 

En Dåhjort fra Ungarn.

WEB-DESIGN:

Copyright © 2007 Trofémontasje